Akcija!

Učni stolp

229.00 199.00

Stolček za hranjenje. Stol za k pultu. Notranje igralo.

Učni stolp je večstransko uporaben pripomoček, ki podpira otroško željo po samostojnosti in sodelovanju pri vsakodnevnih aktivnostih odraslih.

 

KategorijaOznake, SKU: 029

Opis

Učni Stolp

Za otroke je kuhinja prva prava učilnica. S pomočjo učnega stolpa vas bodo lahko varno opazovali ali sodelovali pri pripravi obrokov in peki prazničnih dobrot. Omogočite malčku varno vzpenjanje in doživljanje novih izkušenj brez strahu, da bo izgubil ravnotežje ali se poškodoval pri padcu.

Učni stolp je narejen iz masivnega bukovega lesa in zaščiten z okolju prijaznim oljem. Testirale so ga družine z majhnimi otroki, ki potrjujejo, da je varen in vsestransko uporaben. Uporablja se lahko kot stolček za k jedilni mizi ali varno stojišče ob kuhinjskem pultu in drugih višjih površinah.

V paket je vključeno tudi drsališče s pomočjo katerega učni stolp enostavno spremenimo v tobogan in otroke zaposlimo v deževnih dneh.

VARNO STOJIŠČE

Učni stolp je zaščiteno stojišče. Omogoča samostojno vzpenjanje in spuščanje na višino delovnega pulta ter preprečuje padec, ko je malček znotraj stolpa.

ZABAVEN TOBOGAN

V deževnih dneh otroški stolček lahko spremenimo v zabaven tobogan. Priloženo je drsališče in stopničke.

STOL ZA HRANJENJE

Stolček za hranjenje, ki ga lahko uporabimo ob vsaki jedilni mizi. Elastičen trak preprečuje zdrs iz stola.

Dodatne informacije

Teža 19 kg
Dimenzije 40 × 42 × 85 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Učni stolp”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja