Novoletna jelka Spira LARGE oval

134.90247.80

Enaka prefinjena oblika iz strani, vendar skoraj polovico ožja kot standardna jelka Spira Large. Odlična za tesnejše prostore.

Preprosta in okolju prijazna – a nič manj prefinjena. Novoletna jelka Spira je ustvarjena za vse tiste, ki cenite toplino narave in eleganten dizajn v svojem domu.

Brezčasna in okolju prijazna dekoracija doma.

Dimenzije: Višina: 138 cm, širina: 74/45 cm, teža: 2,4 kg.

Velikost embalaže: 75 x 46 x 5 cm.

IZDELANO V SLOVENIJI.

 

IZBERI SVOJO SPIRO:

Počisti

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Novoletna jelka Spira” font_container=”tag:h2|font_size:25|text_align:center” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1514542593504{padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text]

Preprosta in okolju prijazna – a nič manj prefinjena. Novoletna jelka Spira je ustvarjena za vse tiste, ki cenite toplino narave in eleganten dizajn v svojem domu. Narejena je iz lasersko rezane vezane plošče in lesenega stojala. S pomočjo inovativne embalaže se enostavno in hitro sestavi ter elegantno pospravi v majhno škatlo.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3727″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading text=”NARED V MINUTI” font_container=”tag:h4|font_size:18|text_align:center|color:%23727272″ use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

S pomočjo inovativne embalaže je Spira hitro pripravljena. Enostavno in brez pripomočkov je nared že v 1 minuti. Sestavimo stojalo in ga privijemo na podstavek, dvignemo spiralo in jo poveznemo čez palico. Tako ostane več časa za okraševanje in vaše najdražje.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3728″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading text=”VEDNO MODERNA” font_container=”tag:h4|font_size:18|text_align:center|color:%23727272″ use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

Izvirne oblike ponuja neskončne možnosti okrasitve, v katerem koli okolju, s kakršno koli dekoracijo. Moderno minimalistična ali bogato tradicionalna vedno bo pričarala toplo praznično vzdušje. S Spiro boste leto za letom preizkušali meje lastne domišljije.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3729″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading text=”POSPRAVLJENA!” font_container=”tag:h4|font_size:18|text_align:center|color:%23727272″ use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

Vas skrbi, kako in kam pospraviti novoletno jelko, ko bo praznikov konec? Brez skrbi. Zahvaljujoč inovativnemu pakiranju boste novoletno jelko Spira spravili v 5 cm visoko kartonsko škatlo. Nič pometanja iglic, le prijeten vonj po lesu.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Izberi svojo Spiro

Jelka, Jelka + zvezda, Jelka, zvezda in okraski

Shopping Cart
1
    1
    Košarica