Učni stolp 3 v 1

249,00 

Stolček za hranjenje. Stol za k pultu. Notranje igralo.

Učni stolp je večstransko uporaben pripomoček, ki podpira otroško željo po samostojnosti in sodelovanju pri vsakodnevnih aktivnostih odraslih.

Izdelek je zasnovan in izdelan v Sloveniji.   

Ni na zalogi

100% VAREN NAKUP
stolček za hranjenje mali

STOLČEK ZA HRANJENJE

Stolček za hranjenje, ki ga lahko uporabimo ob vsaki jedilni mizi. Elastičen trak preprečuje zdrs iz stola.

 

ZABAVEN TOBOGAN

V deževnih dneh otroški stolček lahko spremenimo v zabaven tobogan. Priloženo je drsališče in stopničke.

lesena igrača
mali kuhinjski pomočnik

 

VARNO STOJIŠČE

Učni stolp je zaščiteno stojišče. Omogoča samostojno vzpenjanje in spuščanje na višino delovnega pulta ter preprečuje padec, ko je malček znotraj stolpa.

UČNI STOLP

Za otroke je kuhinja prva prava učilnica. S pomočjo učnega stolpa vas bodo lahko varno opazovali ali sodelovali pri pripravi obrokov in peki prazničnih dobrot. Omogočite malčku varno vzpenjanje in doživljanje novih izkušenj brez strahu, da bo izgubil ravnotežje ali se poškodoval pri padcu.

Učni stolp je narejen iz masivnega bukovega lesa in zaščiten z okolju prijaznim oljem. Testirale so ga družine z majhnimi otroki, ki potrjujejo, da je varen in vsestransko uporaben. Uporablja se lahko kot stolček za k jedilni mizi ali varno stojišče ob kuhinjskem pultu in drugih višjih površinah.

V paket je vključeno tudi drsališče s pomočjo katerega učni stolp enostavno spremenimo v tobogan in otroke zaposlimo v deževnih dneh.

 

stolček za hranjenje enostavno za najmlajše

Morda vas zanima tudi

Prikaži več izdelkov

Teža19 kg
Dimenzije40 × 42 × 85 cm
Shopping Cart