Novoletna jelka

Inovativna lesena novoletna jelka ustvarjena za vse tiste, ki cenite toplino narave in eleganten dizajn v svojem domu.

Moderne novoletne jelke

Preproste in okolju prijazne – a nič manj prefinjene.

Moderna novoletna jelka Spira

Spira Small

Dimenzije: Višina: 85 cm, širina: 50 cm

Ustvarjena za vse, ki radi kar najbolje izkoristite svoj prostor. S toplino lesa v praznično vzdušje odene majhno stanovanje ali pisarno.

Leseno božično drevo

Spira Large

Dimenzije: Višina: 137 cm, širina: 70 cm

Novoletna jelka Spira je ustvarjena za vse tiste, ki cenite toplino narave in eleganten dizajn v svojem domu ali poslovnem prostoru.

Slim novoletna jelka

Spira Slim

Dimenzije: Višina: 190 cm, širina: 72 cm

Elegantna Spira Slim je enakega premera kot Spira Large, a znatno višja. Novoletna jelka, ki bo pritegnila pozornost tudi v velikih prostorih.

NARED V MINUTI

S pomočjo inovativne embalaže je božična smrekica Spira hitro pripravljena. Enostavno in brez pripomočkov je nared že v 1 minuti. Sestavimo stojalo in ga privijemo na podstavek, dvignemo spiralo in jo poveznemo čez palico. Tako ostane več časa za okraševanje in vaše najdražje.

VEDNO MODERNA

Izvirne oblike ponuja neskončne možnosti okrasitve, v katerem koli okolju, s kakršno koli božično dekoracijo. Moderno minimalistična ali bogato tradicionalna vedno bo pričarala toplo praznično vzdušje. S Spiro boste leto za letom preizkušali meje lastne domišljije.

POSPRAVLJENA!

Vas skrbi, kako in kam pospraviti novoletno jelko, ko bo praznikov konec? Brez skrbi. Zahvaljujoč inovativnemu pakiranju boste božično jelko Spira spravili v 5 cm visoko kartonsko škatlo. Nič pometanja iglic, le prijeten vonj po lesu.

Novoletna jelka Xmas3 L

Inovativna lesena božična jelka, ki bo leto za letom krasila vaš dom. Minimalistično okrašena ali obdana z razkošjem vas bo popeljala čarobnim praznikom naproti.

VIŠINA: 190 cm

ŠIRINA: 100 cm

Lesena božična jelka

Božično drevo Xmas3 M

Večno božično drevo, ki se bo kot družinska dediščina prenašala dalje in žela hvaležnost malih gozdnih smrečic, ki bodo končno lahko postale velike.

VIŠINA: 125 cm

ŠIRINA: 68 cm

HITRA DOSTAVA

VAREN NAKUP

100% GARANCIJA

Lesene novoletne jelke Xmas3

Lesene novoletne jelke

Inovativna lesena novoletna smrečica, ki bo leto za letom krasila vaš dom. Enostavna za uporabo, saj dele sestavimo kot lesene kocke. Zatič zgornjega dela debla potisnemo v odprtino spodnjega. Oba dela poravnamo tako, da se luknjici prilegata. Nato lahko skozi obe namestimo vejo. Sestavimo podstavek v križ in v odprtino na sredini vstavimo deblo. Tanjše okrogle palice – veje – vstavljamo skozi luknje v deblu od krajših na zgornjem delu do daljših pri dnu. V odprtino na vrhu debla postavimo zvezdo.

Božična jelka Xmas3 S

Mala božična jelka, ki v sožitju z naravo v vaš dom prinaša toplino in čarobnost praznikov. Okrasite jo po trenutnem navdihu ali tako, da se zlije s prostorom. 

VIŠINA: 75 cm

ŠIRINA: 48 cm

Božično drevo Xmas3 S
Novoletna smreka Xmas3 XS

Novoletna jelka Xmas3 XS

Ročno izdelano mini božično drevo. Narejeno iz vrhunskega lesa slovenskih gozdov. Brezčasna in okolju prijazna božična dekoracija.

VIŠINA: 45 cm

ŠIRINA: 27 cm

Leseno božično drevo Simple

Originalno leseno božično drevo, ki daje domačnost pri praznovanju veselega decembra. Izdelana je iz slovenskega lipovega lesa, obdelava je natur, vse pa nosi železna palica. Vse palice-veje se obračajo po svoji osi, tako, da res dobimo vtis prave jelke. Sestavljanje je na moč enostavno, saj se vsi deli samo nataknejo eden na drugega, na vrhu pa se vse privije z leseno matico. Tega bodo zelo veseli otroci, saj je to za njih lahko didaktična igra. Lesena jelka je trajen izdelek in bo dolgo razveseljevala vso družino pri praznovanju novoletnih praznikov.

Shopping Cart