Novoletna jelka Spira Mini

34.9064.90

Ali poznate občutek, ko je vse videti skoraj popolno, a še vedno nekaj manjka? Spira Mini – popolna velikost za čudovito božično dekoracijo na vaši mizi doma ali v poslovnem prostoru.

Leseno božično drevo Spira Mini.

Brezčasna in okolju prijazna dekoracija doma.

Dimenzije: Višina: 42 cm, širina: 25 cm, teža: 230 g.

Velikost embalaže: 36 x 26 x 2,5 cm.

Maksimalna obremenitev: do 2 kg.

IZDELANO V SLOVENIJI.

 

IZBERI SVOJO SPIRO:

Počisti

Novoletna jelka Spira Mini

Ali poznate občutek, ko je vse videti skoraj popolno, a še vedno nekaj manjka? Spira Mini - popolna velikost za čudovito božično dekoracijo na vaši mizi doma ali v poslovnem prostoru.

Enostavna postavitev novoletne jelke Spira

NARED V MINUTI

S pomočjo inovativne embalaže je Spira hitro pripravljena. Enostavno in brez pripomočkov je nared že v 1 minuti. Sestavimo stojalo in ga privijemo na podstavek, dvignemo spiralo in jo poveznemo čez palico. Tako ostane več časa za okraševanje in vaše najdražje.

Okrasitev božične jelke Spira je zabavna

VEDNO MODERNA

Izvirne oblike ponuja neskončne možnosti okrasitve, v katerem koli okolju, s kakršno koli dekoracijo. Moderno minimalistična ali bogato tradicionalna vedno bo pričarala toplo praznično vzdušje. S Spiro boste leto za letom preizkušali meje lastne domišljije.

Novoletno jelko enostavno pospravimo

POSPRAVLJENA!

Vas skrbi, kako in kam pospraviti novoletno jelko, ko bo praznikov konec? Brez skrbi. Zahvaljujoč inovativnemu pakiranju boste novoletno jelko Spira spravili v 5 cm visoko kartonsko škatlo. Nič pometanja iglic, le prijeten vonj po lesu.

Izberi svojo Spiro

Jelka, Jelka + zvezda, Jelka, zvezda in okraski

Morda vam bo prav tako všeč…

Shopping Cart
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino