Novoletna jelka Spira SMALL oval

94.90172.80

Enaka prefinjena oblika iz strani, vendar skoraj polovico ožja kot standardna jelka Spira Small. Odlična za tesnejše prostore.

Majhna in preprosta – a nič manj prefinjena. Ustvarjena za vse, ki radi kar najbolje izkoristite svoj prostor.

Brezčasna in okolju prijazna dekoracija doma.

Dimenzije: Višina: 85 cm, širina: 55 cm/35 cm, teža: 1,1 kg.

Velikost embalaže: 56 x 36 x 4 cm.

IZDELANO V SLOVENIJI.

 

IZBERI SVOJO SPIRO:

Počisti

Novoletna jelka Spira Small oval

Majhna in preprosta – a nič manj prefinjena. Narejena iz lasersko rezane vezane plošče in lesenega stojala. Ustvarjena za vse, ki radi kar najbolje izkoristite svoj prostor. S toplino lesa v praznično vzdušje odene majhno stanovanje ali pisarno. Zahvaljujoč inovativni embalaži je hitro sestavljena in elegantno pospravljena v 5 cm visoko škatlo.

Enostavna postavitev novoletne jelke Spira

NARED V MINUTI

S pomočjo inovativne embalaže je Spira hitro pripravljena. Enostavno in brez pripomočkov je nared že v 1 minuti. Sestavimo stojalo in ga privijemo na podstavek, dvignemo spiralo in jo poveznemo čez palico. Tako ostane več časa za okraševanje in vaše najdražje.

Okrasitev božične jelke Spira je zabavna

VEDNO MODERNA

Izvirne oblike ponuja neskončne možnosti okrasitve, v katerem koli okolju, s kakršno koli dekoracijo. Moderno minimalistična ali bogato tradicionalna vedno bo pričarala toplo praznično vzdušje. S Spiro boste leto za letom preizkušali meje lastne domišljije.

Novoletno jelko enostavno pospravimo

POSPRAVLJENA!

Vas skrbi, kako in kam pospraviti novoletno jelko, ko bo praznikov konec? Brez skrbi. Zahvaljujoč inovativnemu pakiranju boste novoletno jelko Spira spravili v 5 cm visoko kartonsko škatlo. Nič pometanja iglic, le prijeten vonj po lesu.

Izberi svojo Spiro

Jelka, Jelka + zvezda, Jelka, zvezda in okraski

Morda vam bo prav tako všeč…

Shopping Cart
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino