Pletena košara Aleksa

35,00 

 

Ročno kvačkana košara Aleksa z lesenim dnom in ročaji. 

Idealna za vaš dom ali kot unikatno darilo.

Ročno graviran napis na leseni tablici lahko prilagodimo vašim željam. 

Na voljo v dveh barvah: naravni (svetlejša) in bež (temnejša). Želeno barvo in napis na tablici zapišite v opombe ob naročilu. 

Material: reciklirana bombažna preja (debeline 5 mm), les. 

Dimenzije: 20 cm x  10 cm. 

Po naročilu je možna tudi izdelava v drugačnih dimenzijah. 

Izdelano ročno v Sloveniji. 

Fotografije: Nadja Zobec Krže 

Šifra: 1052 Kategorija: Oznake: , , , ,
100% VAREN NAKUP

Pletena košara Aleksa je popoln dodatek za vsak dom. Je prava izbira za tiste, ki imate radi naravne materiale in cenite ročno izdelane stvari v svojem domu.

Narejena je iz mehke in gladke bombažne preje, skrbno kvačkane v stabilno košaro. Elegantnega videza in prijetna na dotik, hkrati pa tudi uporabna za shranjevanje manjših predmetov – ključev, polnilcev, kozmetike – vsega kar se nam rado gnete naokrog po stanovanju.

Z njo denimo stilsko pospravite manjše predmete v kopalnici ali popestrite videz jedilne mize. Na hodniku bo zagotovo poskrbela za to, da boste redkeje iskali založene ključe. Možnosti uporabe so neskončne kot vaša domišljija.

Vsaka košara je izdelana ročno in tako unikatna. S pravo vsebino postane izvirno darilo, ki se ga bodo razveselile predvsem dame. Pika na i čudovitemu darilu je zagotovo personaliziran napis na leseni tablici.

Pletena košara Aleksa je odlična izbira za stilsko shranjevanje manjših predmetov in hkrati tudi čudovit dekor za vse prostore vašega doma.

Ročno kvačkane košare nastajajo pod spretnimi prsti naše Aleksandre.

Dimenzije20 × 1 × 10 cm
Material

reciklirana bombažna preja (debeline 5 mm)

Shopping Cart