Lesene ropotuljice Gozdne živali

12,00 

 

Komplet dveh lesenih ropotuljic v obliki kotalečega se valja. 

Dojenčka pritegne z nežnim zvokom in posebno obliko. Prinaša nove zvočne in tipne izkušnje. 

Odlična igrača po načelih pedagogike Montessori, ki spodbuja razvoj čutnega zaznavanja in motoričnih spretnosti.

Lesene ropotuljice Gozdne živali so čudovito darilo od rojstva dalje. 

Dimenzije izdelka: višina 6.5 cm, Ø 5.5 cm.

Igrače blagovne znamke Small Foot proizvaja nemško podjetje Legler. 

 

100% VAREN NAKUP

Lesene ropotuljice Gozdne živali so več kot le igrača za dojenčke. Vabijo v čaroben svet raziskovanja: tipanja lesa, poslušanja nežnih zvokov perlic, opazovanja barv in podob živali ter gibanja. Preko igre krepijo razvoj čutnega zaznavanja in motoričnih spretnosti.

V kompletu sta dve leseni ropotuljici zasnovani po načelih pedagogike Montessori t.j. v obliki kotalečega se valja. Izdelani sta iz kakovostnega naravnega lesa, pobarvani v nežne pastelne odtenke in opremljeni z ljubkimi ilustracijami gozdnih živali, ki pritegnejo otrokovo pozornost. Vsaka ropotuljica je napolnjena z majhnimi pisanimi perlicami, ki pri tresenju ustvarjajo prijetne zvoke.

Lastnosti izdelka:
Naraven material – na dotik topel in prijeten les.
Privlačen videz – pobarvano z otroku prijaznimi barvami v pastelnih odtenkih in z ljubkimi ilustracijami lisice in medveda.
Premišljena oblika – kotaleči se valj po načelih pedagogike Montessori.
Kakovost – varno in kvalitetno izdelano za dolgotrajno rabo.

Lesene ropotuljice Gozdne živali spodbujajo celosten razvoj vašega otroka na več področjih:

Tipne izkušnje in fine motorične spretnosti
Kotaleči se valj omogoča dojenčku, da raziskuje svoje okolje skozi dotik in gibanje. Prvi izziv zanj je naučiti se, kako valj zgrabiti – zato sta oblika in velikost ropotulj prilagojeni malim rokam, da jih lahko enostavno prime, zadrži in potrese. Kasneje otrok ugotovi, da je valj mogoče tudi potiskati po tleh in slediti njegovemu gibanju. Pri tem razvija fine motorične spretnosti in koordinacijo ter krepi svojo samozavest ob spoznanju, da lahko vpliva na predmete in svet okoli sebe.

Zvočno zaznavanje:
Zvoki, ki jih valj ustvarja med gibanjem, so dodaten element raziskovanja za otroka. Prijetni zvoki lesa in plastičnih kroglic, ki se ob potiskanju in vrtenju valja slišijo, spodbujajo otrokovo slušno zaznavanje in ga učijo povezav med njegovimi gibi in zvočnimi odzivi okolice.

Čutna stimulacija za razvoj možganov:
Senzorična spodbuda je bistvenega pomena za razvoj možganov v zgodnjem otroštvu. Lesene ropotuljice Gozdne živali otroku nudijo priložnost za senzorično igro pri kateri uporablja svoja čutila:  dotik, vid in sluh ter se ob tem aktivno giblje in krepi ravnotežje.

Estetski in ekološki vidik:
Kotaleči se valji z ljubko ilustracijo lisice in medveda so oblikovane tako, da estetsko obogatijo otrokov prostor. Naravni les in nežni pastelni odtenki nudijo prijeten vizualni dražljaj, medtem ko trajnostna narava lesa prispeva k izbiri okolju prijazne igrače.

Lesene ropotuljice Gozdne živali so idealna izbira za vse, ki želite otroku podariti igračo, ki ne le zabava, ampak tudi spodbuja njegov celosten razvoj na najboljši možen način. Naravni material, premišljen dizajn in kvalitetna izdelava poskrbijo, da je ta igrača varna, trajna in prijetna za uporabo.

Zagotovite malčku kakovostno in vzpodbudno igralno izkušnjo ter ga podprite na njegovi poti do samostojnosti in ustvarjalnosti.

Več o blagovni znamki Small Foot proizvajalca Legler:

Sreča je iz lesa! Zato lesene igrače Small Foot tako razveseljujejo otroke.
– Igrače izjemnega dizajna in narejene v Nemčiji.
– Odgovornost za kakovost in varnost, da se otroci lahko brezskrbno igrajo.
– Ljubezen do lesa – ker je priljubljen okoljski zmagovalec.
– Zabavna igra po pošteni ceni – tako da lahko vsi uživajo v igračah Small Foot.

Morda vas zanima tudi

Prikaži več izdelkov

Proizvajalec

Shopping Cart