Lesena igra – Veliki in mali korenčki

19,00 

 

Poučna lesena igra za vstavljanje in razvrščanje barvitih korenčkov. 

Otroke spodbuja k primerjanju in razvrščanju, medtem ko poskušajo pospraviti sedem različno velikih korenčkov v pravo luknjo na vrtu.

Odlična igrača po načelih pedagogike Montessori, ki razvija fine motorične spretnosti ter zaznavanje in razumevanje velikosti.

Lesena igra – Veliki in mali korenčki je čudovito darilo za otroke od 12. meseca dalje. 

Dimenzije izdelka: 13 x 13 x 7 cm.

Igrače blagovne znamke Small Foot proizvaja nemško podjetje Legler. 

 

100% VAREN NAKUP

Odpeljite svoje najmlajše v čarobni svet učenja z Leseno igro – Veliki in mali korenčki. Igrača zasnovana po načelih pedagogike Marie Montessori zagotavlja prijetno učenje in razvoj preko igre.

Igrača postavlja otroka pred izziv, da prepozna različno velike korenčke, jih primerno razvrsti in vsakemu izmed njih poišče ustrezno luknjo v vrtu. Korenčki živahnih barv in realističnega videza hkrati ponujajo tudi odlično iztočnico za igro vlog ter pogovor o hrani in vrtnarjenju.

Lesena igra – Veliki in mali Korenčki spodbuja celosten razvoj vašega otroka. Tu so ključna področja razvoja, ki jih ta igrača podpira:

Fine motorične spretnosti
Otrok se rokuje z različno velikimi korenčki in jih vstavlja v ustrezne luknje, s tem krepi mišice dlani in prstov ter razvija njihovo natančno in koordinirano delovanje.

Koordinacija oči-roka
Pri vstavljanju korenčkov v luknje otrok usmerja svoj pogled in ustrezno premika svoje roke kar spodbuja usklajeno delovanje oči in rok.

Razvoj logičnega razmišljanja
Otrok opazuje korenčke različnih velikosti in jih poskuša pravilno razvrstiti v ustrezne luknje. Ob tem se uči zaznavanja razlik, razvrščanja po eni lastnosti in razumevanja pojma velikosti.

Koncentracija in pozornost
Z nalogo razvrščanja in vstavljanja korenčkov v vrtne luknje otrok dalj časa ohranjanja pozornost na določeni nalogi in s tem krepi svojo sposobnost koncentracije.

Samostojnost
Samostojno izvajanje aktivnosti utrjuje otrokovo neodvisnost in zaupanje vase.

Čudovita igra vstavljanja in razvrščanja po velikosti. Barvita igrača z realističnim izgledom korenja iz lesa in filca za poučno igro najmlajših vrtnarjev.

Izkusite nepozabne trenutke razvoja vašega malčka s to odlično igračo in ga podprite na poti samostojnega odkrivanja sveta!

Več o blagovni znamki Small Foot proizvajalca Legler:

Sreča je iz lesa! Zato lesene igrače Small Foot tako razveseljujejo otroke.
– Igrače izjemnega dizajna, zasnovane v Nemčiji.
– Odgovornost za kakovost in varnost, da se otroci lahko brezskrbno igrajo.
– Ljubezen do lesa – ker je priljubljen okoljski zmagovalec.
– Zabavna igra po pošteni ceni – tako da lahko vsi uživajo v igračah Small Foot.

Morda vas zanima tudi

Prikaži več izdelkov

Proizvajalec

Shopping Cart