Pas z orodjem Miniwob

27,00 

 

Pas z lesenim orodjem za male mojstre.

Mali mojster bo navdušeno uporabljal:

1 izvijač, 1 cevni ključ, 1 viličasti ključ, 1 zaskočno ragljo (oddaja zvok), 3 vijake, 3 matice, 2 bloka za spajanje ter 1 pas z nastavljivim jermenom.

Odlična igrača za igro vlog, ki krepi fino motoriko ter bogati besedni zaklad in ustvarjalnost.

Dimenzije izdelka: pas 33 x 14 x 1 cm, cevni ključ 19 x 4,5 x 1 cm. 

Primerno za otroke od 3. leta dalje. 

Igrače blagovne znamke Small Foot proizvaja nemško podjetje Legler. 

100% VAREN NAKUP

Pas z orodjem Miniwob ni le pas, temveč pravi delovni pripomoček za male rokodelce. Z njim ima otrok svoje orodje vedno pri roki, obenem pa so njegove roke proste za ustvarjanje. Vključena so različna orodja realističnega videza: 1 izvijač, 1 nastavljiv cevni ključ, 1 viličasti ključ, 1 zaskočno ragljo, ki pri vrtenju povzroča hrup, 3 vijake, 3 matice in 2 bloka za spajanje. Pas je prilagodljiv z nastavljivim jermenom in zaponko, kar omogoča popolno prileganje vsakemu malčku.

Premišljeno zasnovana igrača, ki omogoča ne le odlično igro vlog temveč tudi učenje in razvoj različnih spretnosti.

Razvoj socialnih veščin
Otrok se zabava v vlogi malega mojstra ob tem pa sodeluje s prijatelji in družinskimi člani. Tako vstopa v interakcijo z drugimi in se uči uspešnega komuniciranja, razvija empatijo in spoštovanje do drugih.

Razvoj logičnega razmišljanja
S prevzemanjem različnih vlog in uporabo orodja se otrok uči načrtovati in organizirati svoje delo, kar pripomore k razvoju sposobnosti reševanja problemov.

Jezikovni razvoj
Med igro z orodjem se otrok uči uporabljati nove besede in izraze. V vlogi mojstra se izraža, pogovarja in bogati svoj besedni zaklad, kar izboljšuje njegove jezikovne spretnosti.

Fino motorične spretnosti
Igra z orodjem zahteva manipulacijo z drobnimi deli, kar krepi mišice dlani in rok ter izboljšuje kontrolo in natančnost premikov.

Koncentracija in pozornost
Pri privijanju vijakov in rokovanju z bloki za spajanje otrok dalj časa ohranjanja pozornost na določeni nalogi in s tem krepi svojo sposobnost koncentracije.

Pogled na to čudovito igračo v privlačni rumeno-sivi barvni kombinaciji takoj prikliče navdušenje! Pas z orodjem Miniwob prinaša pravo delovno vzdušje, v katerem otrok odkriva svet dela, ustvarja lastne mojstrovine in hkrati razvija pomembne veščine.

Spodbudite mojstra v vašem malčku in ga navdihnite k ustvarjalnosti s to igračo, ki vsak trenutek spreminja v priložnost za nepozabno igro in učenje!

POZOR: igrača vsebuje majhne dele. Nevarnost zadušitve. Nadzorujte otroka med igro.

Več o blagovni znamki Small Foot proizvajalca Legler:

Sreča je iz lesa! Zato lesene igrače Small Foot tako razveseljujejo otroke.
– Igrače izjemnega dizajna, zasnovane v Nemčiji.
– Odgovornost za kakovost in varnost, da se otroci lahko brezskrbno igrajo.
– Ljubezen do lesa – ker je priljubljen okoljski zmagovalec.
– Zabavna igra po pošteni ceni – tako da lahko vsi uživajo v igračah Small Foot.

Morda vas zanima tudi

Prikaži več izdelkov

Teža1,2 kg
Proizvajalec

Shopping Cart